Scabal made by you

Sinds de jaren dertig maakt Scabal luxe kledij in zijn eigen Europese atelier.
Wij zorgen ervoor dat uw perfect vervaardigd maatpak, vest, broek of gilet
binnen de 3 tot 4 weken worden geleverd.

1. Kies uw stof

Subtiele patronen, felle kleuren, aangenaam, verfijnde stijl en traditioneel vakmanschap dat zijn de eigenschappen die de 5000 stoffen, waaruit u keuze heeft ! Scabal maakt dan ook een zorgvuldige selectie van de edelste grondstoffen zoals zuivere wol, katoen, kasjmier, zijde, mohair, ... om zijn exclusieve stoffen te weven.

2. Kies uw stijl

Scabal heeft verschillende pasvormen voor vesten en broeken ontworpen om u het maatpak van uw dromen te kunnen aanbieden. U bepaalt zelf het aantal knopen aan de voorzijde en de split aan de achterzijde van de vest. Verder kan u ook kiezen voor een broek met of zonder plooien in een strakke of een comfortabele pasvorm. Wij zullen u adviseren in het zoeken van de pasvorm die op uw lichaam geschreven is, ongeacht u nu op zoek bent naar een comfortabel, formeel of strak pak.

3. Maak het persoonlijk

U krijgt de mogelijkheid om actief deel te nemen in de creatie van uw vest, dit door zelf de stijl van de knoopsgaten, de vorm van de revers, het soort zakken, de kleuraccenten, de voering, het borduurwerk, ... te kiezen.